zondag 20 juni 2010

20. Geweldigenoten!


Hoera, gewonnen, zes punten, geen kaarten, geen blessures en als eerste land van dit WK naar de achtste finales. Fantastisch gewoon.

Of toch niet? Zie hier de rapportcijfers van het AD:



Wat is het toch met ons Nederlanders. Waarom zijn wij toch zo ontevreden?
Wij willen 1) mooi voetbal spelen, 2) doelpunten maken en pas op de derde plaats de westrijd winnen. Wellicht omdat we er vanuitgaan dat we, als aan de eerste twee voorwaarden wordt voldaan, toch wel winnen. Maar met zeven keer lelijk winnen, ben je volgens mij wereldkampioen. We zijn dus bijna op eenderde. Maar toch ... als je twee keer slecht speelt maar toch twee keer wint ..... is dat voor ons toch wel erg teleurstellend.

Dat zullen ze in Frankrijk en Engeland helemaal met ons eens zijn! Die landen kregen zelf van hun pers net geen zesje voor hun wedstrijden ... en hebben intern een hoop gelazer.
De derde wedstrijd donderdag tegen Kameroen. Wordt wellicht door beide teams door de "hesjeslozen" gespeeld. Kameroen heeft namelijk ook een primeur: het is als eerste uitgeschakeld en ze hebben niet eens slecht gespeeld. Maar ze wachten waarschijnlijk eerst op de rapportcijfers voor ze reageren ... denk ik ..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten