vrijdag 18 juni 2010

17. Zo ... nu eerst een Budweiser

Bavaria maakte gisteren bekend te stoppen met de dutch dress. De bierbrouwer doet dat in het belang van de twee Bavariavrouwen, zo liet een woordvoerster van het bedrijf donderdag weten.


De dames moeten dinsdag 22 juni voorkomen in Zuid-Afrika wegens "het ontplooien van commerciële activiteiten in een voetbalstadion".
Het jurkje heeft in de voorronde gewonnen van de pet. Na de poulefase vlogen ze er dus uit na een "afgekeurd doelpunt". Maar meedoen heeft Bavaria veel meer opgeleverd dan de winst. Een onbekend biermerk is beroemd geworden. Ik hoop dat ze met de winst de proceskosten van de meiden vergoeden en alle jurkdragers er flink voor betalen.
Maar grote broer Budweiser heeft gewonnen. Grappig is dat op hun site geen sub-site is voor Nederland. Op de site van Bavaria is op de nieuwspagina wel veel ruimte ingericht voor dress-gate.

Nu is het klaar en het is goed zo.
Het was ook wel een beetje een soap geworden. Nu alleen nog het script aanpassen van de slotscene. De meisjes komen uit de rechtzaal. 'En wat nu?' vraagt de verslaggever. 'Nu eerst een Budweiser' zeggen de meiden in koor en zetten hun oranje baseballcaps op ... Experience the Passion ... (dat is Engels voor Zo... nu eerst een Bavaria ....) De Oscars liggen al klaar!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten