vrijdag 9 juli 2010

32. Paul zegt Spanje, Mani zegt Nederland



ALLE media (Volkskrant, Telegraaf, AD, NU.nl) in Nederland hielden vandaag om 11:00uur hun adem in. Octopus Paul zou dan (opnieuw?) voorspellen wie het WK ging winnen. En Paul koos voor  ... Spanje.

 

Jammer, helaas, uithuilen en weer opnieuw beginnen.
Zullen we de wedstrijd per persbericht afdoen, spelen heeft toch geen zin meer. Paul heeft immers alle wedstrijden (van Die Mannschaft) goed voorspeld.
Aan de andere kant, Wir sind nicht Deutschland!
Een paar reacties op het orakel van de waterbak:
- Hij heeft alle wedstrijden van Duitsland goed ja maar WIJ zijn Duitsland niet! Denk je nou echt dat een Duitse octopus op een Nederlandse vlag gaat zitten? WIJ zouden toch ook alles behalve duitsland kiezen....of niet?! WE worden gewoon kampioen!!!
- Ik dacht dat hij gisteren had voorspeld dat nederland gaat winnen. Lijkt wel een beetje op mijn vader, vandaag zeggen dat Spanje wint, morgen is Nederland weer beter en na de wedstrijd zeggen: "Zie je wel, dat had ik al voorspelt"
- In het AD staat dat hij 2 jaar geleden alles goed voorspelde behalve de finale er is nog hoop.
- Grilllen dat beest! lekker op de BBQ zondagmiddag voor de match!

En daarbij heeft Mani, een Jomanda-parkiet uit Singapore voorspeld dat Nederland gaat winnen. En Mani is onderdeel van een Chinees goksyndicaat. Die hebben het altijd goed.


Het is wel duidelijk: er is totaal geen nieuws meer. We zijn uitgeluld over dit WK, klaar en het is tijd voor meer belangrijke zaken: De Tour de France bijvoorbeeld.
Maar laten we nog een poultje doen, voorspel de uitslag van zondag en de winnaar krijgt een leuke CD:


NB: De Vuvuzela wordt nu ook als vogelverschrikker ingezet. In Haarzuilens (bekend van de Elf Fantasy) wordt de toeter gebruikt om speeuwen, merels en eksters weg te jagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten