donderdag 1 juli 2010

24. A little less conversation: a little more action!



Het was gisteren een rare dag. Een historisch verlies van Federer op Wimbledon, de orka Morgan blijft langer in Harderwijk, DSB-rapport werd gepresenteerd, de kabinetsformatie kwakkelende verder en het was weer warm. Best interessant allemaal maar het is allemaal net niet.

Na het eten heb ik een heel slechte SF film te kijken (Monster ark) en eigenlijk heb ik een rotdag.

In eens weet ik het …. juist! Het is een rustdag bij het WK! GEEN VOETBAL.
En vanavond weer niet.

En dan blijkt dat er wel heel erg veel over voetbal geluld wordt op TV. De Van Gelders en de Derksen moeten het programma vol krijgen. Er is niets gebeurd en er gaat vandaag ook niets gebeuren en zij weten het! Maar toch moet het programma vol.
Aan de gasten is te merken dat ze inmiddels bij de derde keuzes zijn aangeland. Iedereen die iets betekend in voetballand, is al aangeschoven. De NOS zit nu met Martijn Reuser en Najib Amhali en RTL7 heeft 2 droogkloten als Ton Boot en Gerald Vanenburg.

Vanavond zitten er bij VI Oranje: Jan Poortvliet, Michael Boogerd, Marc van Hintum en Tijl Beckand zo lees ik op de site. Gaat dat zien!
Bij Studio Sportzomer schuiven Piet de Visser, Aad de Mos en Zeljko Petrovic. Dus weer praten over de neef van de broer van Drogba die Piet nog bij de F-jes heeft zien spelen en het programma is live dus weer geen ondertiteling bij Petrovic. Blijft de vraag als Aad tegenvalt en weg moet, krijgt hij dan ook een afkoopsom?

Allemaal gesprekken die ineens belangrijk gemaakt worden omdat er niets maar dan ook niets gebeurd op het WK. En zeg nou eerlijk: welke wedstrijd was nou echt leuk? We hebben er nu 56 gehad en ik kom niet verder dan Denemarken-Kameroen en Duitsland-Engeland. De rest viel zwaar tegen.

Dus heren voetballers van de laatste 8 landen: nog 8 potjes en graag alle remmen los.

Meer actie dus. Of zoals Happel zei: "Kein geloel, fussballen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten