maandag 6 september 2010

54. Joranmoe (deel II)



Vandaag is Wakker Nederland (a.k.a. de Telegraaf) begonnen met hun televisie uitzendingen. Het eerste programma (volgens de Telegraaf zelf een groot succes!)
Ik dacht eerst dat Frits Spits een ochtendprogramma ging maken maar het is Telegraaf op de buis: om de foto’s heen kijken en luisteren. Dus krijgen we het laatste nieuws over Patricia Paay, de strijd tussen HGT en X-factor en ja hoor daar was ie weer:
Joran Andreas Petrus van der Sloot.

We krijgen vandaag de zoveelste Joran-Show op TV.
Nu niet op SBS 6 met mooie reconstructies, maar ’s ochtends al in het programma Ochtendspits van Wakker Nederland. Maar het hele interview dat our man in Havana Peru (John of the Hill) had vanavond op RTL4.

Biertje, bak chips en kijken maar. En we willen allemaal weten dat hij de ouders van Natalee heeft afgeperst. En hoe hij leeft in Peru. Want Joran is uniek. Er bestaan duizenden Jorannen over de hele wereld. Maar die geven geen Engelse les in de gevangenis, vandaar.

Het schijnt dat Eyeworks een real life soap wil maken over Joran. In de tweede uitzending komt het zeilmeisje Laura op bezoek in de gevangenis.
In aflevering vier schijnt Charlie ook een rolletje te hebben.
Er is al een naam voor de serie: Expeditie Joranson.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten