woensdag 11 augustus 2010

44. PSV is bang!

EINDHOVEN - PSV speelt de uitwedstrijd tegen Sibir Novosibirsk in de vierde en laatste voorronde van de Europa League volgende week donderdag om 14.00 uur. Dat maakte de Eindhovense voetbalclub vandaag bekend. In Rusland is het dan vijf uur later, 19.00 uur. De return, een week later in Eindhoven, begint om 19.30 uur.

De officiƫle verklaring is dat er vanwege de kou beter in de middag gespeeld kan worden.
Uit betrouwbare bronnen blijkt dat de PSV’ers vanwege een andere reden zo snel mogelijk weer weg willen uit Novosibirsk.
Ze zijn namelijk bang!

Bang voor het monster van Novosibirsk!

Het Schotse monster van Loch Ness is al een tijd niet meer in het nieuws. Maar het heeft er alle schijn van dat het beest is verhuisd naar het Chanymeer nabij Novosibirsk in Rusland.
 
Inwoners van de provincie Novosibirsk beweren dat er in de voorbij drie jaar 19 mensen het water ingesleurd en opgegeten zijn.
De omwonenden hebben inmiddels een brief geschreven aan president Medvedev, waarin ze een onderzoek eisen, naar wat er onder de waterspiegel van het meer afspeelt.

Degenen die een glimp van het wezen hebben opgevangen, beweren dat het lijkt op het langnekkige monster van Loch Ness. Het wordt ook wel omschreven als slangachtig, terwijl nog anderen spreken over een grote vin en een enorme staart.

Maar er zijn er ook die beweren dat het lijkt op een groot uitgevallen haai.

De afgelopen drie jaar zijn 19 dorpelingen op onverklaarbare wijze verdwenen, van de meesten zijn geen overblijfselen gevonden. Maar volgens de lokale bevolking is het werkelijke aantal veel hoger. “Sommige aangespoelde lichamen waren deels opgegeten door een wezen met grote tanden”, beweren omwoners.

Ik kan me voorstellen dat PSV eerder bang is. Straks verdwijnt de halve selectie in de buik van het beest! Snel spelen en dan veilig weer terug naar Eindhoven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten