zondag 10 oktober 2010

72. It’s Time: Tampa Bay at Texas …. Live



Zaterdagavond nacht en de derde wedstrijd van de AL playoffs gaat van start. Ik zou niet kijken, maar ben nog wakker en de tv staat toch aan ....


Na de 2e inning is het nog 0-0. Texas speelt als de vorige twee wedstrijden. Zakelijk, saai en wachtend op de fout van Tampa Bay.

3e inning: George Walker B. zit in het publiek. Hij speelt wat op zijn Blackberry. Het telefoonmerk is toevallig ook de sponsor van de uitzending.


Texas scoort na opnieuw geklungel bij Tampa Bay de 1-0 op het scorebord.

4e inning: coach van de Rays wordt geinterviewd. Hij kijkt nerveus. Zijn team heeft immers nog geen kans gehad in 2,5 playoff wedstrijd. Weer slaan de Rangers een honkslag, met met een mooi dubbelspel redden de Rays de inning.

5e inning: Tampa Bay krijgt 2 honken vol, tijd voor Mike Maddux (Frank Zappa look alike!), pitchercoach van Texas om eens te gaan praten met pichter Colby Lewis.

6e inning: Tampa heeft weer slagmensen op de honken. Hoofdcoach Roy Washington haalt Lewis eraf en Derek Holland mag het op de heuvel gaan proberen. Iedereen juicht, zo ook de voormalige president van Amerika.

Het feit dat ik deze details allemaal kan nazoeken, geeft een beetje de spanning in de wedstrijd aan.
Dan gaat een Rays-speler twee honken stelen, na de eerste gaat ie uit. Het gezicht van coach Joe Maddon staat op onweer. Dan krijgt Tampa weer een man op twee en drie en Holland kan weer inrukken, Alexi Ogando gaat gooien. Een punt voor de Rays: 1-1. Tampa Bay krijgt wat hoop maar heeft zelf nog 3 innings om er iets van te maken.

7e inning: weer een nieuwe pitcher voor de Rangers: Darren Oliver. Met Texas aan slag, scoort Ian Kinsler het tweede punt voor de Rangers! Met anderhalf been in de volgende playoff ronde ...

8e inning: ... Weer een nieuwe pitcher, de 5e, closer Neftali Felix. Die moet de partij binnengooien.
Maar Tamba Bay Rays scoort 2 keer. Nu is het 2-3. Zou toch was zijn, op de rand van uitschakeling.
Maar we zijn er nog niet. Maar ogen bijna wel, het is 02:10 uur en ik hoop dat het geen verlenging wordt. Maar het is wel ineens spannend geworden!!

9e inning: Homerun Carl Crawford, Rays leiden met 2-4! En dus pitcher nummer 6 voor de Rangers, Dustin Nippert. Nog een (two-run) homerun en het is 2-6. Het lijkt gespeeld. Het wordt nog even 3-6 door de tweede homerun van de Rangers. Maar 3-6 is de eindstand.
Deze serie is dus nog niet over.


Zo, nu de hond uitlaten en slapen ... al hoewel de Twins spelen nu tegen de Yankees, het staat nog 0-0 ;-)
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten